Красавицата Меган Фокс сподели няколко практични съвета за самотни жени, месец след

...
Красавицата Меган Фокс сподели няколко практични съвета за самотни жени, месец след
Коментари Харесай

Меган Фокс: Дами, не си губете времето с мъже, инвестирайте в себе си!

Красавицата Меган Фокс сподели няколко практични съвета за самотни дами, месец откакто удостовери края на годежа си с рокаджията Machine Gun Kelly.

По време на тв изявление 37-годишната звезда от " Трансформърс " посъветва дамите да не " хабят " силата си за мъже.

" Не знам дали съм най-хубавият човек, който да дава препоръки, тъй като моят съвет е просто да научите нови умения или да развиете занимание и да не хабите силата си за момчета ", сподели тя.

Майката на три деца продължи: " Всичко, което ще създадат те, е да те източат. Просто продължете. Инвестирайте в себе си. "

Меган показа клипа от изявлението в своя Instagram, като написа: " Житейски съвет от специалист по връзките ", което предизвика 33-годишния Machine Gun Kelly да разяснява: " ПРОПОВЯДВАЙ ".

Все отново в изявлението Фокс уточни бившето си гадже, откакто я попитаха кои биха били нейните три идеални хедлайнера на Coachella.

" Е, явно би трябвало да кажа Machine Gun Kelly ", сподели актрисата. " Не съм в модерната ера, тъй че бих споделил Guns N` Roses или, знаете ли кого бих желал да видя, Weezer. Weezer е секси. "

Нейните мнения идват близо месец откакто показа, че двойката е прекратила годежа си, макар че отхвърли да приказва за настоящото положение на връзката им. Също по този начин неотдавна беше разкрито, че Меган и MGK сега живеят разграничени, до момента в който вземат решение проблемите си във връзката. Актрисата е отседнала в квартирата си в Малибу, до момента в който музикантът е останал в общия им дом в Енсино.

Фокс за първи път стартира да излиза с рокаджията през 2020 година, като двамата се сгодиха две години по-късно. Но година по-късно провокираха спекулации за разлъка, преди да дадат нов късмет на връзката си. В последна сметка обаче разтърсванията в връзките им за следващ път рефлектираха върху връзката им и те анулираха годежа си и на този стадий са разграничени, предава Дир.бг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР